Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-03-2023 | Article Rating | (0) reacties

LEARNTEC 2023: Trends and Visions

LEARNTEC 2023: Trends and Visions

Leren en ontwikkelen zijn voortdurend in beweging, dankzij innovatieve technologieën. LEARNTEC, in het Duitse Karlsruhe, is sinds 1992 de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor het volgen van deze ontwikkelingen. Van 23 tot 25 mei 2023 presenteert de LEARNTEC opnieuw de nieuwste trends op het snijvlak van leren en technologie.

Ongeveer 100 sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap delen hun expertise met de deelnemers, in meer dan 60 praktische lezingen en workshops. De belangrijkste onderwerpen van 2023 zijn Metaverse, Learning Ecosystems, New and Agile Learning, Learning with Artificial Intelligence (AI) en Adaptive Learning. Het megathema ChatGPT speelt in meerdere evenementen een rol. Maar ook aan veerkrachtige leeromgevingen, leerling-activering en de verandering van de leercultuur wordt aandacht besteed. De Amerikaanse onderwijsexpert Elliot Masie treedt op binnen het Engelstalige programma van de LEARNTEC.

Zie voor een volledig overzicht het programma van de LEARNTEC.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.