Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-02-2023 | Article Rating | (0) reacties

Raccoon Serious Games spin-off van New Future Lab

Raccoon Serious Games spin-off van New Future Lab

Raccoon Serious Games is de eerste dochteronderneming die voortkomt uit het Delftse New Future Lab. Het is een ondernemende serious gaming studio, met leerzame games en belevingen. Daarmee wil het beweging brengen in vraagstukken als laaggeletterdheid en (digitale) weerbaarheid.

New Future Lab is een broedplaats en startup-studio die zich inzet voor een toekomst waar mens, technologie en maatschappij elkaar versterken. Het Lab wil “de weg versnellen naar (digitale) inclusie, nieuwe educatie en toekomstbestendig ondernemerschap”. Dat doet het met schaalbare en mensgerichte oplossingen. Het collectief telt circa 25 ondernemingen en bestaat uit aanjagers, onderzoekers, ontwerpers en programmeurs met een scherp denkvermogen en grote doe-kracht.

Lees meer op de site van delft.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.