Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 02-02-2023 | Article Rating | (0) reacties

Leren met puzzels

Leren met puzzels

Weet jij in 30 seconden de ontbrekende letter te benoemen en het woord te raden? In onze puzzelcompetitie deze keer een taartpuzzel. Ken je dit type puzzel? Hij komt ook voorbij in het tv-programma ‘Twee voor twaalf’ van BNNVARA, waarin 2 kandidaten 12 vragen krijgen voorgelegd.

De taart die je straks te zien krijgt, is verdeeld in een aantal taartpunten. In elke taartpunt staat een letter genoteerd, behalve in één vak. Dit taartpunt is nog leeg. Alle letters samen – ook die van het vak met de ontbrekende letter – vormen een woord. Welke woord is dit? En welke letter ontbreekt er dan? Net zoals in Twee voor twaalf, krijg je 30 seconden de tijd...
Op het antwoord moet je wat langer wachten, die volgt komende dinsdag op de site van Let's Learn!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.