Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 01-02-2023 | Article Rating | (0) reacties

Zie ik je tijdens de volgende editie van de Next Learning?

Zie ik je tijdens de volgende editie van de Next Learning?

Op 18 april 2023 vindt in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch de volgende editie plaats van de Next Learning. Dit is toch wel de bijeenkomst voor leren en ontwikkelen in Nederland. Ik verzorg hier een sessie over ‘Hoe veranderen chatbots en chatGTP werken en leren?’. Zie ik je daar?

Volgens de organisatie gaan we tijdens het Next Learning Event samen opzoek naar leren dat ertoe doet. Ervaren, ontdekken, ontmoeten en verbinden staan centraal. Het programma bestaat ook uit nieuwe werkvormen, gericht op leren door te doen en samen leren.

Donald Clark houdt onder meer een keynote over technologieën die van invloed zijn op de toekomst van leren en werken. Henriette Kloots en Evitha Scharloo gaan in een keynote in op de transitie van leren naar presteren waardoor leren en ontwikkelen impact hebben op de organisatie. Ray Klaassens van Kamp van Koningsbrugge staat stil bij leiderschap, samenwerking en commitment.

Verder zijn er tal van sessies, bijvoorbeeld over innovatief ontwerpen van blended leren of over het gebruik van evaluatiedata. En dus mijn sessie.

Een bijzonder onderdeel is ook de ‘immersive -playground’ waar je rond drie thema leert door te doen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.