Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 19-01-2023 | Article Rating | (0) reacties

Hoe de pandemie ons leren blijvend heeft veranderd

Hoe de pandemie ons leren blijvend heeft veranderd

Corona lijkt alweer ver achter ons te liggen, maar eigenlijk is het nog niet zo lang geleden.
Het heeft veel dingen in ons leven veranderd, ook ons leren.De corona pandemie heeft zelfs een uitzonderlijk grote stempel op onze manier van leren gelegd. Leren zal na deze coronacrisis daarom nooit meer hetzelfde zijn. Zelfs het online leren niet! 

Helma van den Berg, microlearning expert en oprichter van Let’s Learn! schreef er dit beschouwende artikel over: 'Hoe de pandemie ons leren blijvend heeft veranderd'...
Aan ons de uitdaging om onze learnings op deze ontwikkelingen aan te laten sluiten.

 

Leer meer! 
Dit artikel is opgenomen in de kennisbank van Let's Learn! Regelmatig worden hier nieuwe achtergrondartikelen, interessante interviews en mooie infographics geplaatst rondom Microlearning en het thema Leren in het algemeen. Een absolute aanrader!


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als  performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.