Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 24-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

iSpring Solutions Inc. lanceert QuizMaker 11

iSpring Solutions Inc. lanceert QuizMaker 11

iSpring Solutions Inc., een wereldwijde leider in de eLearning software- en dienstensector, heeft iSpring QuizMaker 11 gelanceerd - een handige, functionele en eenvoudig te leren tool voor het maken van quizzen met een intuïtieve interface. Interactieve HTML5 en SCORM quizzen en enquêtes die u kunt publiceren op het web of in een LMS.

U kunt sjablonen met 14 vraagtypes gebruiken en de inhoud illustreren met afbeeldingen en animaties. 

Andere belangrijke kenmerken van iSpring QuizMaker 11:

  • Aanpasbaar quizontwerp. Dia Weergave modus voor het ontwerpen van quiz dia's. Gebruikers kunnen een van de vooraf ontworpen thema's kiezen of er zelf een maken door de lay-out, kleur, achtergrond en lettertypes aan te passen.

  • Vertakkende scenario's. Gebruikers kunnen interactieve ervaringen opbouwen voor hun leerlingen: hen naar verschillende vragen of dia’s brengen, afhankelijk van hun antwoordkeuzes.

  • Individuele Feedback. Maak aangepaste feedbackberichten voor elke antwoordkeuze en verrijk de feedback met afbeeldingen, video's of gedetailleerde instructies.

  • Audiovragen. Leerkrachten kunnen audiogebaseerde vragen gebruiken in hun quizzen. 

  • Quizzen en toetsen met vergelijkingen. Met de ingebouwde vergelijkingseditor kunnen gebruikers quizzen en toetsen maken met wiskundige symbolen en uitdrukkingen: vierkantswortel, macht, integraal en nog veel meer.

 

Opleiders kunnen nieuwe toetsen maken met iSpring QuizMaker of bestaande toetsen importeren uit de Excel-tabellen.

Over iSpring Solutions

iSpring Solutions is een wereldleider in het creëren van bekroonde eLearning software. 

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt het bedrijf meer dan tien stand-alone eLearning tools, waaronder iSpring QuizMaker, iSpring Converter Pro en iSpring Cam Pro. Deze tools worden zeer gewaardeerd door eLearning-professionals, zowel afzonderlijk als samen - in iSpring Suite, een alles-in-één authoring toolkit. 

iSpring staat bekend om zijn prachtig ontworpen producten en uitzonderlijke klantenservice. Meer dan 59.000 klanten in meer dan 170 landen kiezen voor iSpring vanwege het hoge niveau van prestaties en betrouwbaarheid. De klantenlijst omvat duizenden freelance instructie-ontwerpers en docenten, bijna 200 Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen wereldwijd, waaronder Microsoft, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Procter & Gamble, University of California at Berkeley, Harvard University en Stanford University. Bezoek voor meer informatie de officiële website.


 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.