Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 21-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

Avetica organiseert Moodlemoot 2023 Nederland & Vlaanderen

Avetica organiseert Moodlemoot 2023 Nederland & Vlaanderen

Werk jij geregeld met Moodle als docent, opleider, functioneel beheerder of ontwikkelaar? Dan is de MoodleMoot echt iets voor jou. Avetica organiseert op dinsdag 14 februari 2023 de Moodlemoot Nederland & Vlaanderen.

Wat is een MoodleMoot? De Moodlemoot is een event waarin Moodlelaars kennis uitwisselen over Moodle, inspiratie opdoen en de laatste nieuwtjes krijgen over het grootste open source LMS ter wereld. De presentaties en sessies kenmerken zich door een mooie mix van didactiek, techniek en functionaliteit. De afgelopen jaren waren er gemiddeld zo’n 120 deelnemers aanwezig op de MoodleMoot.

Vanaf 21 november is de inschrijving geopend. De kosten per deelnemer zijn € 199,- inclusief lunch. Tot 31 december 2022 geldt de Vroege Vogel Actie waarmee je al voor € 169,- kunt deelnemen. Schrijf je dus tijdig in. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Inschrijven voor Moodlemoot 2023 kan je doen via deze link: https://avetica.nl/2022/11/21/moodlemoot-2023-schrijf-je-nu-in/.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.