Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 19-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

iSpring Solutions Inc. lanceert CamPro 11

iSpring Solutions Inc. lanceert CamPro 11

Alexandria, VA, 18 november 2022 - iSpring Solutions Inc., een wereldwijde leider in de eLearning software- en dienstensector, heeft iSpring CamPro 11 gelanceerd. Dit hulpprogramma neemt eenvoudig een webcamvideo op of voegt een voice-over toe aan screencasts en online lezingen. Na afloop kunnen de resultaten worden geüpload naar een LMS of YouTube.

Andere belangrijke kenmerken van iSpring CamPro 11:

  • Krachtige screencast recorder. Gebruikers kunnen screencasts opnemen met voice-overs en annotaties. De tool kan spotlight muisacties maken om de aandacht op het scherm te vestigen, toetsaanslagen opnemen en visuele hints toevoegen.

  • Beeld-in-beeld screencasts. Makers kunnen software tutorials een persoonlijk tintje geven door een screencast aan te vullen met een video met een presentator.

  • Tekst naar spraak. Auteurs kunnen voice-overs maken zonder een VO-artiest, door simpelweg tekst om te zetten in natuurlijk klinkende spraak.

  • Interactief canvas. Gebruikers kunnen video's, afbeeldingen en annotaties rechtstreeks op het canvas plaatsen en zo in een mum van tijd professionele video's maken.

  • Intro-dia's en annotaties. Voeg afbeeldingen, infografieën en bijschriften toe om de kennis beter te behouden.

  • Soepele scène-overgangen. Moderne overgangseffecten om gepolijste video's te maken zonder abrupte onderbrekingen.

Zodra een screencast is opgenomen, kunt u deze verfijnen met de ingebouwde video-editor: verwijder ruis en onnodige fragmenten, voeg media-objecten en annotaties toe, pas overgangseffecten toe, voeg video's samen en verander het tempo.

iSpring Solutions is een wereldleider in het creëren van bekroonde eLearning software. 

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt het bedrijf meer dan tien stand-alone eLearning tools, waaronder iSpring QuizMaker, iSpring Converter Pro en iSpring Cam Pro. Deze tools worden zeer gewaardeerd door eLearning-professionals, zowel afzonderlijk als samen - in iSpring Suite, een alles-in-één authoring toolkit.

iSpring staat bekend om zijn prachtig ontworpen producten en uitzonderlijke klantenservice. Meer dan 59.000 klanten in meer dan 170 landen kiezen voor iSpring vanwege het hoge niveau van prestaties en betrouwbaarheid. De klantenlijst omvat duizenden freelance instructie-ontwerpers en docenten, bijna 200 Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen wereldwijd, waaronder Microsoft, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Procter & Gamble, University of California at Berkeley, Harvard University en Stanford University. Bezoek voor meer informatie de officiële website. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.