Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Rise Up | 18-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

Rise Up stelt teams in staat om elke dag hun beste werk te leveren met de ‘Own Today’ missie en de ‘LearningOps™’ framework

Rise Up stelt teams in staat om elke dag hun beste werk te leveren met de ‘Own Today’ missie en de ‘LearningOps™’ framework

Rise Up, de snelgroeiende Europese softwareoplossing voor het opleiden van teams, heeft zijn nieuwe doel ‘Own Today’ onthuld, samen met een nieuwe framework om organisatorische transformatie te stimuleren en het opleiden op bedrijfssnelheid mogelijk te maken: LearningOps™. Rise Up stelt elk teamlid in staat om elke dag het beste van zichzelf te geven en biedt organisaties een nieuwe manier om elke dag up-to-date te blijven.

 

Eén van de meest fundamentele zakelijke uitdagingen en top of mind onderwerpen voor zowel CEO's als medewerkers vandaag de dag is beroepsontwikkeling. Maar 70% van de medewerkers beheerst niet de vaardigheden die ze nodig hebben voor hun huidige werk*. Om klaar te zijn voor de toekomst moet de ‘skills gap’ vandaag worden opgelost.

 

Rise Up medeoprichter en Chief Executive Officer Arnaud Blachon legt uit: "Bij Rise Up geloven we dat geluk op het werk begint door ervoor te zorgen dat elk teamlid elke dag het beste van zichzelf kan geven. Wij helpen organisaties en hun teams om bij te blijven en voorbereid te zijn voor elke dag. Onze nieuwe missie ‘Own Today’ betekent nu en voortdurend handelen om het leren voor iedereen en elke organisatie te bevorderen."

 

Own Today inspireerde Rise Up's nieuwe pragmatische en operationele LearningOps™ framework, dat gevoed wordt door technologie, ontworpen is voor mensen en gedreven wordt door prestaties. Dit framework stimuleert transformatie en stelt organisaties in staat om de Time To Skill™ te versnellen en te kunnen meten hoe snel een organisatie up-to-skill is over een nieuw onderwerp. LearningOps™ synchroniseert leren met bedrijfsdoelstellingen dankzij een bedrijfsgedreven methodologie, biedt schaalbaarheid door de innovatieve technologie stack van Rise Up, stimuleert effectiviteit met klantgerichte service en meet Time To Skill™ door continue evaluatie.

 

Rise Up Global Customer Experience Director Tom Higgins verklaart: "Net zoals DevOps ontwikkeling opnieuw heeft uitgevonden, leiden wij LearningOps™ om de aanpak van L&D te revolutioneren. Onze methodologie identificeert bedrijfsdoelstellingen, onderzoekt uitdagingen, bouwt oplossingen, levert gepersonaliseerde ervaringen en meet de impact. LearningOps™ is het winnende framework om training te laten werken op business snelheid."

 

LearningOps™ stelt organisaties in staat om synchroon te lopen met de business, elk talent zijn eigen leerprogramma te geven, training onderdeel te maken van de dagelijkse werkroutines van teams, snel en eenvoudig schaalbare content te creëren voor alle cursisten en te profiteren van ondersteuning voor succes. Deze nieuwe benadering van leren creëert een winnende relatie tussen L&D, cursisten en management, levert een leerkader voor de hele organisatie, koppelt maandelijkse zakelijke KPI's aan training, biedt onmiddellijke en on-the-spot knowhow, levert training op zakelijke snelheid en helpt organisaties voortdurend klaar te zijn voor elke dag.

                                                                                                                                                           *Gartner, 2018 

 

Over Rise Up

Rise Up, opgericht in 2014, stelt iedereen in staat om up-to-skill te zijn en helpt organisaties om in real time bij te blijven. Hun LearningOps™ framework, aangedreven door technologie, ontworpen voor mensen en gedreven door prestaties, stimuleert organisatorische transformatie en zorgt ervoor dat leren werkt op zakelijke snelheid. Het trainingsplatform levert een gepersonaliseerde leerervaring voor alle belanghebbenden: trainers, beheerders en lerenden. In alle benaderingen, e-learning, face-to-face en mobiel, en in overeenstemming met de regelgeving, is Rise Up een full stack leertechnologie oplossing: LMS, LXP en Authoring Tool, omnichannel en multimodale service. Rise Up groeit snel en telt vandaag meer dan 100 medewerkers in zes belangrijke landen in Europa, met meer dan 1 miljoen actieve cursisten in 73 landen, 22 talen en meer dan 510 klanten, waaronder Eneco, Partena, Bunq, Domino’s Pizza, Decathlon, UITP, Hikvision, Axa, Schneider Electric, NHS en SettleMint. Ga voor meer informatie naar www.riseup.ai.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.