Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Splintt | 10-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

Webinar: Aan de slag met Articulatie Rise

Webinar: Aan de slag met Articulatie Rise

Op dinsdag 22 november van 10.30u - 11.15u houdt Splintt een gratis webinar over het zelf maken van e-learnings in Articulatie Rise. Met dit programma bouw je in een korte tijd een modern ogende e-learning die eenvoudig werkt op zowel laptop, tablet of telefoon. Maar zitten er alleen maar voordelen aan Articulate Rise? Of zijn er ook kanttekeningen waar je rekening mee moet houden?

Onderwijspsycholoog Philip van der Eijk vertelt je er alles over tijdens dit webinar. Lijkt het je interessant hierbij te zijn? Meld je dan aan voor deze gratis sessie. Splintt neemt het webinar op. Dus ook als je het webinar op een ander moment wilt terugkijken, kun je je aanmelden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.