Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-10-2022 | Article Rating | (0) reacties

BlendEd learning platform TUDelft en Erasmus Universiteit

BlendEd learning platform TUDelft en Erasmus Universiteit

De Faculteit Bouwkunde van de TUDelft en het Institute for Housing and Urban Development Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben samen het learning platform BlendEd opgezet. Het is een platform voor nieuwe interdisciplinaire lessen, modules en cursussen met  onderwerpen over stedelijke ontwikkeling vanuit zowel sociaal-wetenschappelijk als ontwerp- en planningsperspectief. Het omvat 26 educatieve video's over de onderwerpen Sustainable Housing, Strategic Urban Planning en Heritage Values.

Het doel van BlendEd is het creëren van een leeromgeving voor een mix van studenten uit verschillende disciplines om vraagstukken op het gebied van stedelijke ontwikkeling op mondiale schaal te bespreken en aan te pakken.

Meer over het online BlendEd platform op www.blendededucation.nl.

Bron: TUDelft.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.