Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-10-2022 | Article Rating | (0) reacties

70.000 opleidingen op leeroverzicht.nl

70.000 opleidingen op leeroverzicht.nl

Om het vinden van een passende opleiding, cursus of training makkelijker te maken voor werkenden en werkzoekenden, is het online platform leeroverzicht.nl gelanceerd. Op dit platform zijn ook alle financiële regelingen en subsidies voor scholing terug te vinden.

Het Leeroverzicht is onderdeel van het overheidsbeleid voor een leven lang ontwikkelen (LLO) en vloeit voort uit een onderzoek uit 2019. Daaruit bleek dat het helpt als informatie over beschikbare opleidingen op één plek is verzameld, zodat werkenden en werkzoekenden makkelijker een passende opleiding kunnen vinden. Op leeroverzicht.nl zijn nu al meer dan 70.000 opleidingen bij elkaar gebracht en dat aanbod van opleidingen zal steeds verder worden uitgebreid. Rijksoverheid spreekt over ‘het eerste onafhankelijke overzicht op één plek met het meest complete aanbod van alle beschikbare opleidingen, cursussen en trainingen’.

Lees het uitvoerige bericht op RendementOnline.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.