Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 01-10-2022 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking The Courseware Company en Blended Communication

Samenwerking The Courseware Company en Blended Communication

The Courseware Company bundelt haar krachten met Blended Communication, specialist in oplossingen voor live online leren. De deskundigheid en ervaring waarmee de beide organisaties elkaar aanvullen, biedt klanten een nog betere en bredere ondersteuning op het gebied van online leren.

Met een sterk veranderd leer- en werklandschap is hybride leren en werken voor velen de nieuwe standaard geworden. The Courseware Company, als expert in leertechnologie in de Benelux, wil haar klanten daarin ondersteunen. Chris Textor (directeur) daarover: “Afgelopen jaren neemt live online leren een steeds belangrijkere rol in binnen Learning & Development. We zien dit terug in de vraag of we onze leersystemen kunnen koppelen met applicaties voor virtual classroom. Door de samenwerking met Blended Communication, leverancier van deze producten, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en adviseren.”

Timo Bleeker, oprichter van Blended Communication noemt de samenwerking een logische stap: “In het verleden hebben The Courseware Company en Blended Communication al vaker met elkaar samengewerkt. Het formaliseren van een intensievere samenwerking is een logische stap. 7 jaar ervaring in live online educatie wordt toegevoegd aan 25 jaar expertise in leer- & kennistechnologie.”

The Courseware Company

The Courseware Company helpt organisaties verbinding te maken tussen didactiek, bedrijfsprocessen en ondersteunende techniek. Met internationaal bewezen toepassingen helpt ze organisaties om hun leerlandschap in te richten. The Courseware Company gebruikt hiervoor een uniek pallet aan hoogwaardige leerplatformen en auteurstools.

 

Blended Communication

Blended Communication biedt oplossingen voor live online leren. Denk hierbij aan online sessies in een virtual classroom, zakelijk communiceren in videoconferenties, online events via webcasts en livestreams. Voor trainingen en opleidingen worden krachtige tools als vitero (Virtual Classroom Software) ingezet, maar ook Glowb (een add-on in MS Teams) en Class (een learning tool voor Zoom).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.