Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-09-2022 | Article Rating | (0) reacties

Leren en ontwikkelen hoog op de agenda

Leren en ontwikkelen hoog op de agenda

De website HRpraktijk sprak Timo Ket, Territory Manager NL bij Rise Up. In het interview zegt hij onder andere: “Tegenwoordig vormt L&D een van de meest fundamentele uitdagingen waar organisaties voor staan. En staat dan ook hoog op de agenda van zowel CEO’s en HR als werknemers. 79 Procent van de CEO’s wereldwijd geeft aan dat een gebrek aan essentiële skills bij hun werknemers een bedreiging is voor de groei en wendbaarheid van hun organisatie. En de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen is voor werknemers de belangrijkste reden om ergens te (blijven) werken zo blijkt uit onderzoek door Bersin en LinkedIn. Daarom worden L&D-softwareoplossingen steeds belangrijker voor organisaties.”

Het interview werd gehouden als aanloop naar HR DAY 2022, dat op 4 oktober in Rotterdam wordt gehouden. Rise Up is een van de partners van dit event.

Lees het uitgebreide interview op de site van HRpraktijk.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.