Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-09-2022 | Article Rating | (0) reacties

Simac neemt MK Educatie over

Simac neemt MK Educatie over

Vanaf 1 augustus 2022 maakt onderwijs adviesorganisatie MK Educatie uit Ede deel uit van Simac. Het Veldhovense technologiebedrijf neemt 100% van de aandelen over en brengt MK Educatie als zelfstandig onderdeel onder in dochterbedrijf Simac Learning Solutions.

MK Educatie en Simac Learning Solutions werken al jarenlang intensief samen. Met de overname verstevigt Simac Learning Solutions haar positie binnen het voorbereidend en middelbaar beroepsonderwijs (vmbo en mbo). Simac Learning Solutions en MK Educatie verwachten door de krachtenbundeling sterker te staan bij bestaande klanten en ook nieuwe opdrachtgevers te kunnen aantrekken. Voor MK Educatie biedt de overname aanvullende kansen en investeringsruimte om de adviesdiensten voor vmbo en mbo uit te breiden en te verdiepen. De directie van MK Educatie wordt gevoerd door Lisette Arbeider en Piet Philipsen.

Meer op de site van Simac Learning Solutions.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.