Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Rise Up | 31-08-2022 | Article Rating | (0) reacties

Rise Up lanceert met kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde en professionele training, volledig geïntegreerd in Microsoft Teams

Rise Up lanceert met kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde en professionele training, volledig geïntegreerd in Microsoft Teams

Rise Up, de snelgroeiende softwareoplossing voor personeelstraining, introduceert een nieuwe Microsoft Teams-app om werknemers bij te scholen met een gepersonaliseerde oplossing die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Door training onderdeel van de routine te maken heeft iedere werknemer directe toegang tot hun training, op elk moment, vanaf ieder apparaat, en zonder de dagelijkse werkomgeving te verlaten.

 

"De uitdaging voor training en persoonlijke ontwikkeling is vandaag de dag om training aan te passen aan de context en de behoeften van de werknemer, en niet andersom. Met deze volledige integratie in Microsoft Teams stellen we training centraal in het dagelijks leven van werknemers, in het hart van hun workflow, zonder de trainingservaring op te offeren. Leerlingen kunnen op dezelfde manier als op webbrowser, trainen, zichzelf beoordelen en toegang krijgen tot hun certificaten in een aangepast en gepersonaliseerd tempo, bijgestaan door LIA, onze virtuele trainingscoach," legt Arnaud Blachon, CEO van Rise Up uit.

 

"Bedrijven die Microsoft Teams gebruiken, doorlopen een interessante cyclus: van communicatie naar samenwerking en vervolgens naar het integreren van bedrijfsprocessen om de manier van werken te vereenvoudigen en om te voldoen aan de eisen van hybride werk. Trainen is één van de processen die bedrijven graag zouden willen integreren in Microsoft Teams,” vult Florent Pelissier, Director of Start-Up & ISV Partnerships, Microsoft aan.

 

Zo werkte AKKA Technologies, een adviesgroep op het gebied van engineering en technologie, in het kader van haar digitale transformatie samen met Rise Up aan hun allereerste Learning Management System (LMS), de Akkademy, met als doel de vaardigheden van haar 21.000 medewerkers te verbeteren dankzij gevarieerde trainingsprogramma's, waarbij verschillende benaderingen en soorten inhoud werden gecombineerd: face-to-face-sessies, e-learning modules, quizzen, online seminars, etc.

 

"De integratie van Rise Up in Microsoft Teams stelde onze medewerkers tijdens het bètatestprogramma in staat om tijd te besparen en de vruchten te plukken van geoptimaliseerd gebruiksgemak en een meer op samenwerking gestoelde trainingservaring (via geïntegreerde videogesprekken, kalendermeldingen en de chatbox). Deze nieuwe trainingservaring heeft de leerervaring voor werknemers nieuw leven ingeblazen, en meer in het algemeen het verlangen om te leren aangewakkerd," zegt Nathalie Macq, Learning Program Manager bij AKKA Technologies.

 

Aangezien Microsoft Teams een van de meest gebruikte samenwerkingsoplossingen in bedrijven is, met een voortdurend groeiende acceptatiegraad en miljoenen dagelijkse actieve gebruikers, zijn de ontwikkelingsperspectieven van Rise Up breed en strekken ze zich uit tot alle organisaties in het Microsoft-ecosysteem in Frankrijk en internationaal.

 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Rise Up-toepassing binnen Microsoft Teams.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.