Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 22-07-2022 | Article Rating | (0) reacties

Free e-learning authoring tool #1 – iSpring Free

Free e-learning authoring tool #1 – iSpring Free

iSpring Free is een gebruiksvriendelijk authoring tool waarmee u dia-gebaseerde cursussen met quizzen kunt maken. Met dit programma kunt u van uw kant-en-klare presentaties interactieve online cursussen maken - en in tegenstelling tot andere SCORM authoring programma's kunt u dit met iSpring Free gratis e-learning doen. Het behoudt bij het omzetten alle PPT animaties, triggers, en overgangen ongewijzigd. 

Aangezien de interface bekend en gebruiksvriendelijk is zijn cursussen ook gemakkelijk helemaal vanaf het begin op te bouwen: u hoeft alleen maar dia's te vullen met teksten, afbeeldingen, YouTube video's, en webobjecten - bijvoorbeeld een pagina van Wikipedia of uw bedrijfswebsite. Er zijn drie soorten quizvragen om de kennis van de lerenden te beoordelen: meerkeuzevragen, antwoord vragen, en korte antwoord vragen. U kunt feedback, het aantal pogingen, en tijdslimieten instellen om uw quizzen te verbeteren.

Het materiaal dat u met iSpring Free e-learning authoring tool maakt, past zich automatisch aan bij alle apparaten en ziet er geweldig uit op elk scherm, inclusief PC's, Macs, tablets en smartphones.

Download iSpring Free e-learning authoring tool nu →

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.