Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 05-07-2022 | Article Rating | (0) reacties

Win je eigen leervisie als infographic!

Win je eigen leervisie als infographic!

Hoera, het is feest! Let's Learn! viert haar eerste lustrum. Want al 5 jaar maakt Let’s Learn! de mooiste Microlearnings. Voor medewerkers op kantoor, in het werkveld en in de schoolbanken. Binnen de zorg, het onderwijs en vele andere sectoren. Zo hebben wij gedurende ons vijfjarig bestaan een diversiteit aan mensen op een plezierige manier kort & krachtig kunnen laten leren door middel van Microlearning. En dat plezier is wederzijds: elke microlearning is voor ons een feestje! 

 

JUBILEUMACTIE - win je eigen leervisie infographic! 

Om dit eerste lustrum te vieren, hebben wij een mooie actie voor iedereen die een duidelijke leervisie heeft: win je eigen leervisie, verwoord en afgebeeld in een professionele infographic. Op maat gemaakt, en in je eigen kleuren.

Elke professional, bedrijf en iedere instelling heeft zijn eigen visie op leren, passend bij de organisatie. En die leervisie wil je delen. Hoe mooi is het om dat met een gepersonaliseerde Infographic te doen? 

Dus vier dit lustrum met ons mee: stuur voor 15 juli 2022 een mail met je leervisie naar info@lets-learn.nl* en wie weet pronkt jullie leervisie binnenkort in jouw kantoor op een gave infographic. Als dat geen feest is!? 

Let’s celebrate & Let’s learn! 

 

*) Voor meer informatie en alle actievoorwaarden ga je naar:  www.lets-learn.nl/lustrumactie/ 


Let's Learn is specialist op het gebied van gespreid leren en het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video en verspreid over de tijd worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als  performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier
Check ook onze kennisbank met veel informatie, interessante interviews en achtergrondartikelen rondom het thema microlearning. Een bezoek meer dan waard!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.