Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 18-03-2022 | Article Rating | (0) reacties

Webinar: Digitaal leren, 3 gouden tips

Webinar: Digitaal leren, 3 gouden tips

Leer hoe u digitale leermiddelen echt goed kan inzetten, voor u en voor uw collega's/coaches met iSpring. 

Spreker: Huub van Zwieten directeur TalentFirst Nederland BV. Huub is ondernemer en sinds 2000 CEO van TalentFirst Nederland BV. De meer dan 4000 klanten in 2020 beoordelen dat met een 8,6. Huub schreef 10 boeken, een theatershow en verzorgt de goed beluisterde podcast 'Fluitend naar je werk.'

In dit webinar onthullen we de drie Gouden Tips om vandaag nog te gebruiken met betrekking tot digitaal coachen, digitaal leren en de moderne werk wereld.

Het aanbod van online leren groeit explosief. Iedereen kan zich op een laagdrempelige manier verder ontwikkelen. En toch, hoe mooi het ook klinkt, technologie en eLearning werken niet op zichzelf. Om vertrouwd te raken met de wereld van het online leren, is een kwalitatieve gids nodig. 

Bent u vertrouwd met digitale tools en technieken? En hoe bepaalt u welke tools relevant zijn voor uw e-learning doelstellingen?

Registreer en ontvang interessante informatie 31.03.22 12:00 met iSpring


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.