Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 18-03-2022 | Article Rating | (0) reacties

iSpring Suite nu in het Nederlands

iSpring Suite nu in het Nederlands

Wij doen er alles aan om het maken van cursussen te stroomlijnen en om dat handig, snel en effectief te maken. 

De iSpring Suite cursus-player is daarom nu beschikbaar in het Nederlands. Als uw lerenden een cursus volgen, zien ze alle knoppen en de berichten van de player in hun eigen taal. De organisatie hoeft deze dus niet zelf handmatig te vertalen.

Cursussen zijn gemaakt om te delen, en de gemakkelijkste manier om uw materiaal aan lerenden te presenteren is met iSpring Learn LMS

Met iSpring Learn LMS, kunt u in letterlijk in 1 dag een trainingsportaal opzetten voor uw lerenden. Upload simpelweg uw materiaal, nodig uw lerenden uit, en wijs een cursus aan hen toe.

Als u vragen heeft over iSpring Suite of wat extra hulp nodig heeft om te beginnen, kunt u altijd een gratis demo boeken. In 30 minuten zal onze specialist u alle antwoorden geven, uw behoeften bepalen en de belangrijkste functies verkennen die geschikt zijn voor de behoeften van de mensen waar u verantwoordelijk voor bent.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.