Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2022 | Article Rating | (0) reacties

"VU heeft moeite met blended/hybride onderwijs"

"VU heeft moeite met blended/hybride onderwijs"

Volgens Ad Valvas wil het aan de Amsterdamse Vrije Universiteit niet vlotten met blended/hybride onderwijs. Ad Valvas is het ‘onafhankelijke, journalistieke platform’ van de Vrije Universiteit (VU). Het blad schrijft:

“Nu de coronacrisis bijna ten einde loopt, herneemt het leven op de campus zich. Maar het plezier daarin wordt vergald door technische problemen en de angst voor besmetting. Voor de coronacrisis had de VU al grootste plannen voor blended learning en hybride onderwijs, een mix van digitaal en fysiek onderwijs, dat door corona in een stroomversnelling kwam. Dat moest een blijvertje worden, maar soepel loopt het allemaal nog steeds niet, getuige de klachten die docenten erover hebben. Ze komen niet in het systeem, krijgen de boel niet opgestart en krijgen in iedere zaal een ander systeem dat ze moeten zien uit te vogelen.”

Lees het uitgebreide artikel op de site van Ad Valvas


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.