Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 30-12-2021 | Article Rating | (0) reacties

Blended learning: juiste mix voor juiste moment

Blended learning: juiste mix voor juiste moment

Blended Learning: juiste mix voor juiste moment

We hebben ervaren dat online leren prima werkt voor bepaalde onderwerpen. Toch wil je ook graag fysiek bijeenkomen op een locatie om sommige onderdelen samen te behandelen. Hoe stel je nu de ideale mix samen, de beste blend?

Wanneer kies je bij blended learning voor leren met elkaar? En wanneer bied je deelnemers aan zelfstandig te leren? Vaak is dit een kwestie van uitproberen. De kunst is dan om de juiste verhouding van ingrediënten te vinden. Zoals je ook doet met het maken van een lekkere smoothie! 

Werken met een recept

Natuurlijk kun je zelf gaan experimenteren. Maar, je kunt ook werken met een beproefd recept... Benieuwd naar dit juiste recept? Het hele artikel van Helma van den Berg (Let's Learn!) en Laura van den Ouden (Expert Trainers) lees je hier in de kennisbank van Let's Learn!


Let's Learn is specialist op het gebied van het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als  performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: microlearning is leuk en start hier
Check ook onze kennisbank met veel informatie, interessante interviews en achtergrondartikelen rondom het thema microlearning. Een bezoek meer dan waard!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.