Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.
Voor wie nog invulling zoekt voor de kerst-lockdown, kan deze gratis MOOC van de KU Leuven wellicht uitkomst bieden. Waarom smaakt bier zoals het smaakt? Deze cursus legt uit hoe de ingrediënten, de verschillende biochemische reacties en de procesparameters bij het brouwen van bier de smaak en het aroma van bier beïnvloeden. In 12 modules laat een team van academische wetenschappers en brouwmeesters je kennis maken met de wetenschap achter het brouwen van bier.
Deze MOOC geeft ook een voorproefje van enkele van de meest iconische brouwerijen van België. Je krijgt lezingen van Belgische brouwers en mouters, maar ook van de meest gerenommeerde academici over de belangrijkste aspecten van het mout- en brouwproces.
De gratis MOOC is in het Engels. Inschrijven kan online.
Naam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Bericht mij via e-mail over vervolg commentaar
Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.