Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 07-12-2021 | Article Rating | (0) reacties

Ontleren is als afkicken

Ontleren is als afkicken

We worden al vanaf jongs af aan beladen met kennis in de vorm van theorie, meningen en vaardigheden. Veel van deze kennis gaat vroeg of laat met elkaar botsen. Het is dan aan jou de taak om te filteren wat belangrijk is voor jouw werk en ontwikkeling. Wil je je verder ontwikkelen in hetgeen wat voor jou van toepassing is, dan moet er ruimte vrij gemaakt worden. Je moet iets gaan ontleren. 

Maar wat is de noodzaak van ontleren en hoe werkt dit? Let's Learn! maakte hierover een microlearning in de vorm van een Infographic. Je vindt hem hier. Met een artikel over het fenomeen 'Ontleren' om te lezen. Let's Learn!

 

 


Let's Learn is specialist op het gebied van het maken en inzetten van microlearnings. Microlearnings zijn korte complete leeractiviteiten die direct te vinden zijn als je ze nodig hebt. Kleine brokjes kennis die vaak in de vorm van video worden aangeboden, maar er zijn ook vele andere vormen mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en maken dat je snel dingen vindt op het moment dat je de kennis nodig hebt. Microlearning wordt ingezet als  performance support of bij 70:20:10.
Leer op onze site hoe het werkt want: leuk en effectief leren met microlearning start hier


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.