Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Tinqwise wint 2 Learning Technologies Awards

Tinqwise wint 2 Learning Technologies Awards

Met The Book of Rituals wint Tinqwise twee keer goud tijdens de Learning Technologies Awards. Tinqwise maakte het werk voor en in co-creatie met Rituals. De jury beloonde het werk als Best learning platform implementation en Excellence in the design of learning content. Bij de Learning Technologies Awards - georganiseerd door het eLearning Network – worden de finalisten geselecteerd door een onafhankelijke jury van deskundigen.

The Book of Rituals geeft (nieuwe) werknemers basiskennis en houvast. De inhoud is kort en bondig en biedt precies wat nodig is. Rituals beschouwt The Book als een kennis- en leercentrum dat medewerkers in staat stelt om aan hun persoonlijke leerdoelen te werken.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.