Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 12-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Thema’s en eerste sprekers Next Learning 2022 bekend

Thema’s en eerste sprekers Next Learning 2022 bekend

Op 11 april 2022 vindt de komende editie van de Next Learning plaats. De thema’s en eerste sprekers zijn inmiddels bekend. Vanaf januari kun je als deelnemer al meedoen met online sessies.

De Next Learning is toch wel hèt congres in Nederland voor professionals die zich bezig houden met leren en ontwikkelen (L&D). Editie 2022 vindt wederom in Den Bosch plaats, en wel op 11 april. Deelnemers kunnen vanaf januari echter al participeren in interactieve online sessies en met en van elkaar leren.

De thema’s van dit jaar zijn:

  • Upskilling en reskilling (over het ontwikkelen van de cognitieve, interpersoonlijke, digitale vaardigheden).
  • Learning in the flow of work. Over leren zo veel mogelijk tijdens werk en leren organiseren op de werkplek.
  • Blend your design. Over het toepassen van de juiste mix van ontwerpmethodes en leervormen.
  • Data en evaluatie. Over de kansen van data voor leren en ontwikkelen voor het evalueren en verbeteren van je leerstrategie, leerrendement, leerproces en “personalisatie”.

Hoewel de titels van de thema’s anders doen vermoeden, is de Next Learning een Nederlandstalig evenement (ook al kunnen er Engelstalige sprekers zijn).

Sprekers zijn onder meer Katja Schipperheijn en Jürgen Tanghe. Katja is o.a. auteur van The Learnscape Leren als zuurstof voor de wendbare organisatie. Dit boek ligt op mijn stapeltje te lezen boeken. Jürgen gaat met de deelnemers leerervaringen op basis van ‘design thinking’ ontwerpen.

Je kunt je inschrijven voor het volledig programma, alleen voor de online sessies of alleen toegang krijgen tot de uitgebreide beurs (playground).

Meer informatie aan aanmelden?


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.