Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking SkillsTown en Online Academy

Samenwerking SkillsTown en Online Academy

De online opleiders SkillsTown en Online Academy hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Zij spreken van een snel veranderde leerlandschap, waarvoor zij  nieuwe formats willen ontwikkelen Door de handen ineen te slaan, hopen zij hun kennis en ervaring op het gebied van platforms voor online trainingen te bundelen.

Volgens de beide partners zoeken organisaties steeds vaker naar online mogelijkheden om hun medewerkers beter te laten presteren. Daarbij hebben zij behoefte aan korte, krachtige en interactieve cursussen. Naast het bekende e-learning komt er ook steeds meer vraag naar een combinatie van online en klassikale meerjarige opleidingen en leiderschapsprogramma’s. Dit brengt een nieuwe balans tussen online en klassikaal leren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.