Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 07-10-2021 | Article Rating | (0) reacties

Hét learning event van het jaar: Hybride werken & leren

Hét learning event van het jaar: Hybride werken & leren

Ben jij er klaar voor? Op 2 november 2021 organiseert online opleider SkillsTown samen met Online Academy hét leerevent van het jaar, met als thema hybride werken en leren. En jij bent uitgenodigd! 

 

Wat kun je verwachten van deze dag?

Bereid je voor op een dag vol inspirerende sprekers, leerzame workshops en interessante vakgenoten. Een informatieve en interactieve dag, waar je nieuwe kennis en skills opdoet die je direct kunt toepassen in je werkpraktijk. Zodat hybride werken en leren (óók post-corona) binnen jouw organisatie nog succesvoller én leuker wordt.

 

Over het programma

Op 2 november ben je vanaf 9 uur welkom. Om half 10 starten we met het programma. De dag eindigt met een borrel, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kan napraten over de dag en eventueel kan netwerken met andere learning professionals.

 

De invulling van het programma zal bestaan uit verschillende workshops rondom het thema ‘Hybride werken en leren’. In aanloop van het event zullen we steeds meer bekend maken over het programma. Blijf op de hoogte via onze website.

 

Locatie

De dag vindt plaats in DeFabrique in Maarssen. Een centraal gelegen locatie en een creatieve en inspirerende omgeving; ideaal om na het event te netwerken met andere HR- en/of LD-professionals. Kortom, een dag om niet te missen!

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via de website van SkillsTown!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.