Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-10-2021 | Article Rating | (0) reacties

Defacto Software lanceert onafhankelijk EPA Register

Defacto Software lanceert onafhankelijk EPA Register

Met het recent gelanceerde EPA Register® wil Defacto op een transparante manier de (landelijke) beschikbaarheid en inzetbaarheid van zorgpersoneel mogelijk maken.

Personeelstekort in de zorg staat hoog op de maatschappelijke en politieke agenda. Het structurele tekort aan goed gekwalificeerd personeel maakt de continuïteit van kwalitatief goede zorg onzeker. Eén centrale plek voor het bijhouden van de EPA's van zorgprofessionals zal de flexibiliteit van zorgpersoneel vergroten en inzetbaar verhogen op plaatsen waar de behoefte op dat moment het grootst is.

Het centraal beschikbaar en uitwisselbaar maken van behaalde EPA's tussen ziekenhuizen en zorgprofessionals was tot op heden nog niet mogelijk. Met het CAPP EPA Register® brengt Defacto hierin verandering. Het EPA Register® geeft de gehele zorgsector optimale grip op beschikbaarheid en inzetbaarheid van zorgpersoneel met als doel om personeelstekorten te voorkomen of snel op te vangen.

Door daarnaast verpleegkundigen modulair, flexibel en stapelbaar op te leiden volgens de EPA-methodiek (Entrustable Professional Activities) en gebuikt te maken van het EPA Register® kunnen zorgprofessionals in korte tijd nieuwe vaardigheden leren en direct in de praktijk worden ingezet.

Meer informatie op de site van Defacto.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.