Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van iSpring Solutions | 21-09-2021 | Article Rating | (0) reacties

iSpring is een tweevoudig TMN Choice Award winnaar

iSpring is een tweevoudig TMN Choice Award winnaar

 

Alexandria, VA – September 8, 2021. – iSpring Solutions, Inc., een wereldwijde marktleider in digitale leeroplossingen, heeft opnieuw twee prijzen gewonnen voor hun Learning & Development software. 

Training Magazine Network kondigde de winnaars aan van de 2021 Training Magazine Network Choice Awards - een door het publiek toegekende onderscheiding voor uitmuntende opleidingsproducten en -oplossingen.

iSpring Suite, een robuuste eLearning authoring toolkit voor het maken van interactieve cursussen en assessments, werd bekroond in de categorie "Authoring Tools and Systems", terwijl iSpring Learn, een cloudgebaseerd leermanagementsysteem, een prijs in de categorie "Leerportaal/LMS" in ontvangst kon nemen. 

De winnaars werden geselecteerd op basis van stemmen van meer dan 2.000 professionals uit de industrie. Met twee prijzen bewijst iSpring hoe goed haar software helpt om betere resultaten te behalen door middel van online training, wat van cruciaal belang is geworden tijdens de aanhoudende pandemie en de massale verschuiving naar werken op afstand. 

“Het is een eer om erkenning te krijgen van Training Magazine Network voor onze inspanningen om oplossingen te creëren die helpen om training universeel en consistent beschikbaar te maken,'' zegt Ivan Uskov, iSpring CTO. "We zetten ons elke dag in om de best mogelijke ervaring te bieden aan meer dan 59.000 opleiders over de hele wereld, evenals aan miljoenen van hun leerlingen. En we zullen ons best blijven doen om eLearning tools te leveren op een prijswinnend niveau."

Een volledige lijst van de winnaars van de TMN Choice Awards vindt u hier: https://trainingmag.com/training-magazine-announces-the-winners-of-its-2021-training-magazine-network-choice-awards/

Over iSpring Solutions

iSpring is een marktleider op het gebied van het ontwikkelen van prijswinnende software voor eLearning. Sinds de oprichting in 2001 heeft iSpring Solutions, Inc. duizenden bedrijven over de hele wereld geholpen met het ontwikkelen van hun bedrijfstrainingen en het implementeren van de beste bedrijfsvoering.iSpring staat bekend om zijn prachtig ontworpen producten en uitzonderlijke service.

Meer dan 59.000 klanten uit meer dan 170 landen kiezen iSpring voor de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. De klantenlijst omvat bijna 200 Fortune 500 bedrijven, evenals overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen over de hele wereld, waaronder Microsoft, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Procter & Gamble, University of California Berkeley, en Stanford University. Ga voor meer informatie naar de officiële website op https://www.ispring.nl/ .

 

Over Training magazine

Training Magazine is een 57-jarig tijdschrift over professionele ontwikkeling, geschreven voor training, human resources (HR), en learning and development (L&D) professionals in alle industrieën die training en personeelsontwikkeling als een zakelijk instrument bepleiten. Het organiseert ook conferenties, tentoonstellingen en digitale producten van wereldklasse die zich richten op werkgerelateerde, door de werkgever gesponsorde training en opleiding in de werkende wereld.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.