Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

Talentsoft fuseert met e-doceo

Talentsoft fuseert met e-doceo

Talentsoft en e-doceo gaan samen. Talentsoft is aanbieder van e-learning solutions en van een geïntegreerd HR-pakket voor recruitment tot de doorlopende ontwikkeling van medewerkers. e-doceo is aanbieder van e-learning-softeware en -services. Beide bedrijven zijn internat6ionaal actief. De beide bedrijven zijn al meer dan twee jaar partners. Zij delen ruim een dozijn klanten in ongeveer tien landen. De samenwerking past binnen de ambitie van Talentsoft om een nog grotere speler op deze markt te worden. Een ambitie die mede mogelijk wordt door een investering van Goldman Sachs, oktober vorig jaar.

De beide fusiepartners zijn van mening dat hun samengaan voorziet in een behoefte binnen de HR-markt: training als geïntegreerd onderdeel van talentmanagement. Talentsoft en e-doceo hebben eenzelfde visie op talentmanagement, waarbij de werknemer centraal staat in het HR-proces en wordt gefaciliteerd om persoonlijk en professioneel te kunnen groeien.

Omdat de integratie tussen de twee diensten al eerder werd gerealiseerd voor hun gemeenschappelijke klanten, is deze per direct beschikbaar. Werknemers en managers kunnen vanuit de Mijn Talentsoft-portal rechtstreeks naar e-doceo programma's, acties en lessen gaan, bedoeld om de integratie soepele te laten verlopen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.