Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-05-2021 | Article Rating | (0) reacties

Online conferentie: AI voor het hoger onderwijs

Online conferentie: AI voor het hoger onderwijs

De pandemie heeft een aanzienlijke impact op het hoger onderwijs. Maar wat betekent dit voor studenten en docenten? Studenten verwachten een vlekkeloze online ervaring met ‘zero downtime’ en soepel werkende applicaties. En door het leren op afstand is een veilige, betrouwbare netwerkervaring niet langer ‘nice to have’ is, maar een absolute noodzaak. Inzicht in de veranderende gebruikersverwachting is de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie van organisaties in het hoger onderwijs.

Het online Juniper Higher Education Summit op dinsdag 25 mei staat in het teken van deze thema’s. Het centrale thema is Data Strategies – Driving Better Experiences.

Een greep uit het programma:

  • IDC-analist Joe Dignan verzorgt de keynote Higher Educational Digitalisation: the Next Normal. Hij laat zien hoe de recente  gebeurtenissen het landschap voor het hoger onderwijs hebben veranderd, en tot welke technologische strategieën deze zich kunnen wenden voor het opzetten van een hybride omgevingvoor studenten, docenten en onderzoekers.
  • Gastsprekers van The University of Cyprus en The University of Reading delen hun ervaring met de versnelde digitale transformatie.
  • Juniper's Practice Lead voor Higher Education in EMEA, Jamie Pitchforth, bespreekt hoe netwerktransformatie onderwijs- en onderzoeksinstellingen in staat stelt om betere leer- en onderwijservaringen te faciliteren.

De digitale bijeenkomst is op 25 mei van 14.00 tot 15.30 (Nederlandse tijd).
Bekijk hier de volledige agenda en de lijst met sprekers.

Inschrijven kan online.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.