Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-05-2021 | Article Rating | (0) reacties

StudeerSnel haalt 50 miljoen dollar op

StudeerSnel haalt 50 miljoen dollar op

De Amsterdamse edtech scale-up StudeerSnel.nl heeft 50 miljoen dollar investeringsgeld opgehaald bij Partech. StudeerSnel is een online platform waarop studenten onderling hun studiemateriaal uitwisselen, zoals college-aantekeningen, samenvattingen en oefenmateriaal. StudeerSnel gebruikt het geld voor een verdere expansie in nieuwe en al actieve landen. Momenteel bereikt StudeerSnel 15 miljoen studenten van 2000 universiteiten en hogescholen in ruim 60 landen.

De online contentbibliotheek van StudeerSnel is gebouwd vanuit de studentenkamers van de oprichters in Delft. Tijdens hun studententijd bedachten zij dat het verzamelen van nuttig studiemateriaal van medestudenten efficiënter kon.

Met investeringen opgehaald uit eerdere financieringsrondes in 2015, 2018 en 2019 kwam de uitbreiding naar markten als Australië, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Sinds 2013 wordt de naam StuDocu gebruikt voor het bereiken van internationale studenten. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot de internationale leider voor het delen van studiedocumenten.

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.