Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Infolearn | 13-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

Moodle+ wordt "Het Novio concept"

Moodle+ wordt "Het Novio concept"

Vanaf heden zal het Novio concept het alom bekend Moodle+ vervangen. Het Novio concept is ontstaan uit de populaire leeromgeving “Moodle” die wereldwijd in meer dan 200 landen wordt gebruikt. Het Novio concept is een praktische en modulaire uitbreiding van Moodle die samen met de praktijk is ontwikkeld. Met het Novio concept slaat Infolearn een nieuwe weg in met haar positionering en zal zij nog meer integratie en samenwerking zoeken met bestaande en potentiële partners.

Het Novio concept biedt aanvullend op Moodle een groot aantal cursus- en talentmanagement functionaliteiten waarmee onder andere werkplekleren en performance support gefaciliteerd kunnen worden. De onderdelen leren, managen, ontwikkelen en koppelen sluiten naadloos op elkaar aan. Met als gevolg een integrale omgeving waarmee u medewerkers kunt scholen, volgen en zelfsturend leren ondersteunt.

Infolearn kijkt altijd naar mogelijkheden en kansen die zich voordoen. Vanuit dit oogpunt wordt het Novio concept dan ook volledig ondersteund met ons partnerprogramma. Of u nu interesse heeft in het Novio concept vanuit uw eigen organisatie of als toevoeging aan uw eigen propositie, de medewerkers van Infolearn staan voor u klaar.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.