Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-03-2021 | Article Rating | (0) reacties

Sam Media wint award voor VR-streamingdienst

Sam Media wint award voor VR-streamingdienst

Nederlandse digitale innovator Sam Media wint Meffy Award met VR-streamingdienst Mobio360. De virtual reality streamingdienst biedt toegang tot digitale ervaringen: van rondleidingen door meer dan 50 wereldsteden tot extreme sporten en activiteiten op exotische locaties. Door de inzet van o.m. direct carrier billing (betalen via de mobiele netwerkprovider), biedt Sam Media meer dan 700.000 Mobio360-abonnees in Afrika een venster op de wereld.

De winnaars van de Meffys-awards 2020 zijn bekendgemaakt tijdens een virtuele editie van het evenement MEF Connects Innovators. Het Amsterdamse bedrijf Sam Media won een award in de categorie Richer Mobile Customer Engagement. De Meffy Awards worden wel gezien als de Oscars van de mobiele telecomsector.

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.