Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Advertorial | 26-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Werkplek gaat digitaal: leren en werken kan overal

Werkplek gaat digitaal: leren en werken kan overal

De digitale revolutie krijgt een steeds grotere invloed op de werkplek. Als de pandemie iets duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat werken en leren niet meer afhankelijk zijn van één fysieke locatie. Een werkplek is niet meer gebonden aan een kantoor. De digitale werkplek, waarbij medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de software en bestanden die nodig zijn voor het dagelijkse werk, zorgt er voor dat werken overal kan waar een goede toegang is tot het internet.

Flexibele omgeving

Zo’n slimme en flexibele werkomgeving zorgt voor betere samenwerking binnen en buiten de kantoormuren. Kennisdeling wordt makkelijker, medewerkers worden productiever. De cloud maakt het mogelijk dat medewerkers met computer, laptop, smartphone of tablet gemakkelijk inloggen op hun persoonlijke digitale werk- en leeromgeving. Webapplicaties spelen daarbij een belangrijke rol. Een webapplicatie – kortweg web app of app – is software die veelal toegankelijk is via een webbrowser. Overigens niet te verwarren met een website.

Veiligheid

Om zo’n webapplicatie te ontwikkelen heb je ontwikkelaars nodig. IT Synergy beschikt over de juiste expertise dankzij een ervaren team van ontwikkelaars. Zij maken apps op maat en denken mee als er een oplossing gevonden moet worden. De klant heeft daarbij een hoge mate van inspraak, weet daardoor wat er op de eigen IT-omgeving wordt geïnstalleerd en hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van de web app. IT Synergy is de betrouwbare partner die daarvoor kan zorgen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.