Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van E-learning Training | 22-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Onboarding, Training en nieuwe frisse blik!

Onboarding, Training en nieuwe frisse blik!

Onboarding, Training en Stagiairs

E-learning Vertalingen

Chinese vertalingen zijn we nu mee bezig bij een klant. Alle modules vertaald naar het Chinees en Spaans. Die controleren we importeren we en zetten we live. Gelukkig zitten er in onze E-learning software ook fijne import en export tools zodat je precies weet dat het op de juiste plek terecht komt. Deze vertaalfuncties maakt het ook voor een vertaalbureau makkelijk om de vertalingen te doen. Het wordt namelijk direct naar XLIFF geëxporteerd. Dit is een document format waar ook vertalers mee werken.

Onboarding

Deze week waren de video opnames voor de onboarding module bij een van onze klanten. Dat is wel even aanpassen om in Coronatijd video opnames te maken. De uitdagingen om binnen de beperkingen die er zijn toch mooie video opnames te krijgen die het leerresultaat vergroten! Want dat doet het natuurlijk wel! Interactieve video’s in een onboarding module maken de inwerktijd veel leuker. Je ziet meteen hoe het gebouw er van binnen uitziet, waar je moet zijn voor bepaalde zaken en je krijgt een indruk van de sfeer op kantoor. We gebruiken hierbij de POV camera de point of view camera daardoor zie je de video ook alsof je het met je eigen ogen ziet 😊 Dat maakt de interactieve video ervaring nog echter.

 

Training

We helpen ook deze week weer meer mensen om op een interactieve manier online training te geven met Zoom of Teams. We leren ze de didactische vaardigheden die komen kijken bij het geven van een webinar. Iedere organisatie is anders, dus ook onze training is iedere keer anders, op maat dus voor de organisatie. Vorige week hadden we een groep die trainingen gaf in verander management, dat vraagt zeker om een andere aanpak dan een training waar veel informatie in gedeeld wordt. Overigens staat op nummer 1 altijd, hoe hou je het interactief, want lange webinars waarin veel informatie uitgezonden wordt, blijven gewoon lastig om te volgen. (Zelfs als je het onderwerp super interessant vindt 😊.)

 

Nieuwe frisse blik van onze stagiairs

Deze week zijn er ook 3 nieuwe stagiairs gestart bij ons! Super fijn! Marina komt bij ons haar onderwijskundige stage lopen. Ze studeert onderwijskunde aan de universiteit van Leiden. Erg leuk altijd om de frisse blik van nieuwe stagiairs mee te nemen in ons team. Ze geeft dan ook binnenkort de eerste kennissessie waarin ze haar nieuwe kennis op onderwijskundig gebied met het hele team deelt.

Ishara en Nathalie startten deze week met hun marketing stage! Want ook op dat gebied kunnen we de frisse inzichten en kennis goed gebruiken. Heel fijn dat jullie er zijn!

Dat was de update van deze week!

Groetjes Annemarie

Over E-learning Training:

Wij zorgen voor een optimale kennisoverdracht in jouw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van creatieve online leeroplossingen.

Je kunt bij ons terecht voor jouw blended leervraagstukken. Zo maken we bijvoorbeeld E-learning op maat, interactieve video, animaties, blended leertrajecten, interactieve webinars. Omdat we het belangrijk vinden om dit met iedereen te delen, geven we hier ook training in. Zo kun je bij ons een training in Articulate Storyline volgen, een webinar training, online didactiek en verschillende op maat trainingen over blended leren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.