Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 22-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend

Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend

Programma online Moodlemoot

Op dinsdag 16 maart organiseert Stichting Mnet Benelux haar 2e Moodlemoot. Net zoals in oktober vorig jaar is ook dit evenement geheel online. De programmacommissie onder leiding van Gemma Lesterhuis is bezig om de bekende puntjes op de i te zetten. Je kan het programma van hét Moodle event van het jaar hier bekijken.

Inschrijving geopend

Vorig jaar waren er 75 deelnemers bij deze online Moodlemoot en daar was Stichting Mnet Benelux erg blij mee. Uiteraard hopen ze op een nog hoger aantal Moodlelaars dit jaar. Aan de kosten kan het niet liggen. Eén ticket kost € 45,- incl. BTW. Schrijf je direct in en leer van andere Moodlelaars.

Bestel jouw ticket voor Moodlemoot Benelux 2021

Keynote over nieuwe UX van Moodle 4.0

De stichting heeft Candice Diemer gestrikt voor de keynote. Zij staat aan het hoofd van nieuwe UX die in Moodle 4.0 uitkomt. Candice neemt ons mee in de eerste het ontwerpproces en ze zal ook een aantal nieuwe ontwerpen delen. Ik heb zelf al een paar ontwerpen gezien in de Moodle Partner meetings maar ik ga nu geen gras voor haar voeten wegmaaien.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.