Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 25-01-2021 | Article Rating | (2) reacties

Waar vind je goede foto’s en illustraties voor je project?

Waar vind je goede foto’s en illustraties voor je project?

Om een e-learning aantrekkelijk te maken gebruiken we graag beeld. De kracht daarvan hoeven we niemand uit te leggen. Daarom is het ook belangrijk om de juiste beelden en sfeer neer te kunnen zetten met de beelden die je kiest. En dat is in de praktijk vaak weer lastig. Hoe vaak is het ons niet overkomen dat gezegd werd door de opdrachtgever ‘Ik heb veel foto’s die je kunt gebruiken’. En dan bekeken we de foto’s en vonden we ze niet goed genoeg. Tja, hoe dan wel?

Wij gebruiken dan betere voorbeelden om de klanten te overtuigen van de kracht van goed materiaal. Dat kan betekenen dat we zelf de beelden maken, illustraties, foto of video. Of we gebruiken beeldmateriaal dat door anderen gemaakt is. Dan kun je vaak kiezen. Maar voor je het weet verzand je ook in de veelheid van keuzes. Daarom viel het artikel op over gratis illustraties voor je website. Dit artikel is een aanrader om goed te bewaren! Veel succes met de selectie van beelden en mocht je hulp nodig hebben, kom gerust naar Let’s Learn!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Josina
Van Josina | 12-02-2021
Goedemorgen, de link in dit artikel werkt niet meer. Zouden jullie de link kunnen updaten?
Let’s Learn!
Van Let’s Learn! | 12-02-2021
dank Josina voor je bericht. De link is hersteld, hartelijke groet van Let's Learn!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.