Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 10-01-2021 | Article Rating | (0) reacties

Lockdown verlenging: hoe maken we nu video's voor learnings?

Lockdown verlenging: hoe maken we nu video's voor learnings?

Als de lockdown verlengd wordt, dan zitten we nog steeds thuis en...
worden weer een aantal opnamedagen uitgesteld, terwijl de leertrajecten/trainingen nog niet verzet zijn. Wat doe je dan? Wij coachen dan de opdrachtgever om zelf video’s te maken.

Hoe dat gaat? Om te beginnen delen we met de opdrachtgever de infographic . Daarin staan een aantal uitgangspunten voor het maken van video's. En we kunnen de video-opnames online begeleiden. We kiezen  dan samen met de opdrachtgever de juiste locatie (zonlicht/lichtinval/geluid/achtergrond), stellen alles goed in bij de opdrachtgever door mee te kijken en te adviseren, zorgen dat de spreker voor de camera zich op zijn gemak voelt en oefenen én adviseren bij de opnames. Dat alles in een online meeting waarna we de opnames hebben en gaan monteren zoals afgesproken. We hebben inmiddels eraren dat het resultaat prima is! Meer weten, neem gerust contact op met ons.
Overigens hebben we ook andere manieren om learnings te maken, zoals werken met quizes, infographics en interactieve dialogen of andere interactieve learnings.

Doe je voordeel met de tips in deze infographic over zelf video's maken met je smartphone. Klik hier voor de infographic. 

Team Let's Learn! 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.