Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 17-12-2020 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown beste opleider van Nederland in de MT1000

SkillsTown beste opleider van Nederland in de MT1000

Online opleider SkillsTown staat op nummer 1 in de categorie Trainingen en Opleidingen van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners. Dit nieuws werd via een livestream bekend gemaakt op de Facebookpagina van SkillsTown. In de volledige MT1000 ranglijst, staat SkillsTown op de 25e plaats van alle zakelijke dienstverleners in Nederland.

 

 

“Het is nog steeds niet te geloven dat we door zakelijke beslissers in Nederland gewaardeerd worden als dé nummer 1 opleider. Dat is een resultaat waar we natuurlijk enorm trots op zijn!”, aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

 

Over het onderzoek 

Management Team doet sinds 2001 ieder jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers. Meer dan 5.600 onafhankelijke, zakelijke beslissers werkten de afgelopen maanden mee aan het onderzoek, dat expliciet niet gaat om reputaties, maar om ervaringen.

Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek is er 1 ranglijst opgesteld: MT1000. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderverdeeld, waaronder de categorie Trainingen en Opleidingen. Hierbij is een top 5 samengesteld ten aanzien van de Net Promotor Score, Klantgerichtheid, Productleiderschap en Excellente uitvoering. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam.

 

In goed gezelschap

Binnen de categorie Trainingen en Opleidingen staat SkillsTown in goed gezelschap. Na de nummer 1 volgt op nummer 2: Nyenrode Business University. “Dat we zelfs als online opleider een hogere ranking hebben veroverd dan gerespecteerd opleidingsinstituut als Nyenrode zegt wat mij betreft voldoende. We werken iedere dag enorm hard om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn en de uitkomst van dit onderzoek bewijst dat onze klanten die inzet enorm waarderen”, vertelt Hans enthousiast.

Bekijk de top 33 in de categorie trainingen en opleidingen

 

Over SkillsTown 

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

 

Houd SkillsTown in de gaten via hun Facebook- of LinkedInpagina om de nieuwste updates niet te missen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.