Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 08-12-2020 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown Genomineerd als Beste Opleider van Nederland!

SkillsTown Genomineerd als Beste Opleider van Nederland!

Op 8 december werd bekendgemaakt dat online opleider SkillsTown genomineerd is als Beste Opleider van Nederland in de MT1000. Het gaat om de categorie Trainingen & Opleidingen. Dit is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers in Nederland.  

 

 

Over het onderzoek 

Management Team doet sinds 2001 ieder jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek wordt er 1 ranglijst opgesteld: MT1000. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderverdeeld, waaronder de categorie Trainingen en Opleidingen. Hierbij wordt een top 5 samengesteld ten aanzien van de Net Promotor Score, Klantgerichtheid, Productleiderschap en Excellente uitvoering. 

 

Over SkillsTown 

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Al jaren voorzien zij organisaties, waaronder gemeenten, van een online ontwikkelplatform voor hun medewerkers. Met deze online leeromgeving kan een organisatie continu investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers én het beste uit zowel hen als de organisatie halen.  

 

Eindigt SkillsTown op nummer 1? 

De vraag of SkillsTown op nummer 1 eindigt als Beste Opleider van Nederland wordt op 17 december beantwoord. Dan maakt SkillsTown de uitslag namelijk live bekend op hun Facebookpagina. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu alvast aan voor de livestream


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.