Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 07-12-2020 | Article Rating | (0) reacties

Ken je al de Performance Support Community?

Ken je al de Performance Support Community?

Iedereen lijkt er over te praten, maar maar weinig organisaties gebruiken het echt. Tenminste, dat lijkt als je in Nederland zoekt naar cases. Bij Let’s Learn! hebben we een aantal projecten gehad op dit gebied, waarvan je er een paar kunt vinden op onze site. Als we inspiratie zoeken, zijn wij al snel genoodzaakt om over de grenzen heen te kijken. En dan kom je al snel via de bron (Mosher & Gottfredson) uit bij de Performance Support Community.

Ken je de Performance Support Community? Je vindt daar regelmatig nieuwe artikelen over toepassingen van Performance Support. Zo stond er onlangs een verhaal in van het toepassen van Performance Support in de zorg. Ook zie je er voorbeelden over techniek die gebruikt wordt om de learnings te ontsluiten. En er zijn podcasts beschikbaar. Kortom: genoeg reden om rond te kijken in de Community. Mocht je er meer over willen weten, dan raden we je een gratis lidmaatschap bij de Community van harte aan!  


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.