Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 03-11-2020 | Article Rating | (0) reacties

Nu 2x per jaar een gratis webinar opnemen bij SkillsTown

Nu 2x per jaar een gratis webinar opnemen bij SkillsTown

Veel fysieke bijeenkomsten worden momenteel gecanceld of verplaatst in verband met corona. Bij SkillsTown zijn we van mening dat dit helemaal niet nodig is! Wij denken namelijk dat er voor iedere fysieke bijeenkomst, een hele mooie digitale variant neergezet kan worden. En wel in de vorm van een webinar. En om jou als organisatie te ondersteunen en een extra’tje te bieden, krijgen nieuwe én bestaande klanten nu 2x per jaar een gratis webinaropname in onze professionele studio cadeau bij aanschaf van een online leerplatform voor je organisatie!
 

Wat is het online leerplatform?
Als dé online opleider voor professionals zetten wij dagelijks meerdere online leeromgevingen klaar voor onze klanten. Dit online leerplatform is volledig te personaliseren en in te richten naar jouw wensen. Hiermee kun je medewerkers op een leuke, effectieve en duurzame manier bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers. In het online platform bieden wij standaard meer dan 500 online trainingen die zowel de professionele als persoonlijke vaardigheden van medewerkers verbeteren.


Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar van ongeveer 30 minuten dat meestal live wordt uitgezonden. Hierbij deelt de spreker kennis over een vaak actueel onderwerp. Je kunt webinars inzetten voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om medewerkers op de hoogte te brengen van bepaalde processen, veranderingen of andere belangrijke informatie binnen jouw organisatie.


Hoe werkt het precies?
Het normale tarief van een webinaruitzending bij SkillsTown is €1500,- per webinar (incl. btw). Met deze actie geeft SkillsTown 2 keer per jaar een webinaropname van 30 minuten in onze professionele studio cadeau aan organisaties die vóór 30 november 2020 een samenwerking met ons aangaan.


Meer weten en gebruik maken?
Lees op de website van SkillsTown meer over de actie en hoe je hier gebruik van kunt maken.


 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-04

Tips voor het maken van online learnings

Door: Let’s Learn!
19-04

Vijf onderzoeken naar werkplekleren

Door: Let’s Learn!
21-04

Effectief online adviseren en begeleiden

Door: Wilfred Rubens (redactie)

Achtergronden aanbieders

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.