Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 22-09-2020 | Article Rating | (0) reacties

DNA en SkillsTown bieden verenigingen online leerplatform

DNA en SkillsTown bieden verenigingen online leerplatform

Met trots kondigen we aan dat online opleider SkillsTown & De Nederlandse Associatie (DNA) gaan samenwerken. “Verenigen is een vak” luidt de slogan van DNA. Deze slogan gaat DNA samen met SkillsTown Connect (de divisie van SkillsTown die zich o.a. richt op branche- en beroepsverenigingen) verder vormgeven. Zij gaan een online leeromgeving voor verenigingen neerzetten waarin verenigingsprofessionals kunnen groeien en ontwikkelen als mens en in hun vak. Voor DNA leden zal de online academie/online leeromgeving gratis toegankelijk zijn en is er een upgrade mogelijk per vereniging.

Het online leerplatform

In het online leerplatform worden verschillende typen trainingen aangeboden. Verenigingsprofessionals kunnen digitaal diverse vaardigheidstrainingen volgen. Elke vaardigheidstraining wordt afgerond met een klein examen (online toets). DNA zal de leeromgeving vullen met zelfgemaakte trainingen op het gebied van verenigingsmanagement en besturen. Daarnaast voegt DNA alle relevante content n.a.v. kennissessies, webinars, podcasts en artikelen toe. Al deze content zal in het teken staan van leren en ontwikkelen. DNA en Connect bieden verenigingen ook de mogelijkheid tot het opnemen van webinars.

SkillsTown heeft 2 professionele webinarstudio’s in Nijkerk en Eindhoven en zal dit traject professioneel begeleiden.

Over De Nederlandse Associatie
De Nederlandse Associatie (DNA) verenigt Nederlandse branche-, beroeps- en belangen- organisaties, federaties, fondsen en bonden. DNA stimuleert en ondersteunt de professionalisering van verenigingen en verwante organisaties. Zij doet dit vanuit de overtuiging dat verenigingen onontbeerlijk zijn voor de verbinding in de samenleving. Zij dragen bij aan de welvaart en het welzijn in Nederland.

DNA heeft de ambitie om alle verenigingsprofessionals te laten groeien en ontwikkelen als mens en in hun vakgebied.

Over SkillsTown
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, verenigingen, organisaties en hun medewerkers en hun leden in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende online leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie, vereniging, medewerker en lid van de vereniging. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap en lidmaatschap van uw vereniging. SkillsTown Connect is een snel groeiende divisie van SkillsTown die zich richt op branche- en beroepsverenigingen, opleidingsfondsen, subsidies als #NLleertdoor en CAO leerrekeningen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.