Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 01-09-2020 | Article Rating | (0) reacties

Zelfleiderschap met Marianne Thieme

Zelfleiderschap met Marianne Thieme

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand september is dit het webinar "Zelfleiderschap met Marianne Thieme" door Marianne Thieme. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar
We leven in een dynamische complexe en ingewikkelde tijd. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat ben je medeverantwoordelijk voor klimaatverandering, wanneer je een goedkoop T-shirt koopt werk je misschien wel mee aan kinderarbeid en als je in China op de markt een stuk vlees koopt kan het zomaar zijn dat je een pandemie veroorzaakt. Het voelt daarom soms alsof we vlinders zijn die met hun gefladder een tornado kunnen veroorzaken zonder dat ze het zelf doorhebben. Veel mensen worstelen daarom met die ene vraag: Wat kan ik doen? Een vraag die alleen al ingewikkeld is omdat we sowieso al veel ballen tegelijk in de lucht moeten houden.

Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer aandacht is voor onderwerpen als pro-activiteit, zelfregulering, eigenaarschap, ondernemerschap, eigen regie en zelfmanagement. Wij hebben het in deze context graag over zelfleiderschap: het vermogen om ook in moeilijke omstandigheden op basis van je eigen normen en waarden zelf het heft in handen te nemen.

Om je te inspireren gaan we hierover in gesprek met Marianne Thieme, de vrouw die er de afgelopen jaren voor heeft gezorgd dat we allemaal anders zijn gaan denken over dierenwelzijn.

Over de spreker
Marianne Thieme is een Nederlandse dierenactiviste, juriste, publiciste en politica. Bijna niemand nam haar serieus toen de Partij voor de Dieren net werd opgericht. Toch heeft ze in de jaren daarna enorm veel invloed gehad op de manier waarop we allemaal over dierenwelzijn denken. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar is kosteloos te volgen in de gehele maand september. Schrijf je hier direct kosteloos in om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.