Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-08-2020 | Article Rating | (0) reacties

Spectaculaire groei van FLOWSPARKS

Spectaculaire groei van FLOWSPARKS

FLOWSPARKS zag het afgelopen halfjaar een spectaculaire groei van het online leren. Die stijging vertaalt zich in 70% extra activiteiten (individuele leermomenten) en 67% meer uren digitaal leren op het FLOWSPARKS-platform. FLOWSPARKS voorziet daarmee in de toenemende behoefte aan snellere manieren van e-learningcreatie. De toenemende groei valt niet alleen te zien op de thuismarkten (België en Nederland), ook de internationale roep naar efficiënte, digitale leeroplossingen wordt steeds groter.

De corona-lockdown was zowel op privé- als op professioneel vlak een kantelmoment: telewerk werd op grote schaal geïntroduceerd, bedrijven en organisaties moesten op zoek naar oplossingen om hun activiteiten anders te organiseren. L&D professionals stonden voor de grote uitdaging om nieuwe digitale werkvormen te introduceren voor opleiden en leren. FLOWSPARKS weet hen bij die (r)evolutie in digital learning te ondersteunen.

FLOWSPARKS is een flexibele leeromgeving voor het creëren, wijzigen en distribueren van e-learning. Dankzij formats & templates kan snel impactvolle e-learning worden gecreëerd. Die kunnen worden gedistribueerd in bestaande leerplatformen en via de LMS-functionaliteiten van FLOWSPARKS.

Wie meer wil weten, kan zich inschrijven voor een van de (online) events van FLOWSPARKS.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.