Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 26-08-2020 | Article Rating | (0) reacties

Impactvol presenteren in 5 stappen

Impactvol presenteren in 5 stappen

Wist je dat maar liefst 75% van de mensen last heeft van spreekangst? Onder andere Elvis Presley, John F. Kennedy en Barbra Streisand vonden het enorm spannend om voor een groot publiek te staan. Het is dus niet zo gek als jij ook wat zenuwen ervaart voordat je een presentatie moet geven. Maar naast het in bedwang houden van je zenuwen, zijn er nog heel veel andere elementen die van invloed zijn op jouw overtuigingskracht tijdens je presentatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het overbrengen van een heldere boodschap, je publiek geboeid houden, inspelen op je doelgroep en dat alles op een enthousiaste en overtuigende manier.

In dit whitepaper zet online opleider SkillsTown de belangrijkste tips op een rij om jouw presentatieskills naar een hoger niveau te tillen. Na het lezen hiervan heb je een goed beeld van de eventuele valkuilen die komen kijken bij presenteren en ken je praktische handvatten die je helpen om een heldere, interessante en overtuigende presentatie te geven.

Download het whitepaper hier gratis


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.