Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-08-2020 | Article Rating | (0) reacties

Onderzoek: pandemie versnelt digitale acceptatie

Onderzoek: pandemie versnelt digitale acceptatie

De coronacrisis heeft een versnelde verschuiving naar online veroorzaakt. Experts van EY claimen dat op basis van eigen onderzoek. Ook e-learning is door de coronacrisis aan een opmars bezig. Zo is ongeveer 80 procent van de studenten overgestapt naar online onderwijs. Bijna de helft (46%) geeft aan ook na de pandemie daarmee doorgaan. Sociale interacties ondergaan eveneens een forse verandering. Meer dan driekwart van de respondenten zegt dat ze videobellen (Skype, Zoom, etc) nu steevast gebruiken om in contact te blijven met vrienden en familie.

“Er is een duidelijke verschuiving in consumentengedrag naar online, zelfs in traditioneel offline gebieden. Consumenten ‘cocoonen’ thuis om zichzelf te beschermen tegen de pandemie. Bedrijven doen er goed aan hun strategie nu al aan te passen aan die nieuwe werkelijkheid”, is de conclusie van onderzoeker Shashank Shwet van EY.

Bron: icthealt.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.