Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 03-08-2020 | Article Rating | (0) reacties

Privacy op de werkvloer

Privacy op de werkvloer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand augustus is dit het webinar "Privacy op de werkvloer" door Enna Lujinovic. Lees hieronder meer informatie over het webinar.


Over het webinar
Op basis van artikel 7:611 van het Burgerlijk Wetboek is een werkgever verplicht om zich als een goed werkgever te gedragen ten opzichte van zijn werknemers. Dit betekent ook dat de werkgever de privacy van zijn werknemers altijd moet respecteren. Dit leidt in de praktijk tot veel vragen. Hoe ver mag een werkgever namelijk gaan?

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Hoe je als werkgever AVG-compliant te werk gaat
  • Wanneer je welke gegevens mag bewaren
  • Wat de bewaartermijnen van persoonlijke gegevens zijn
  • Waar je op moet letten bij een personeelsdossier
  • En hoe je medewerkers mag monitoren


Over de spreker
Enna Lujinovic is werkzaam als privacy specialist bij Blue Legal Advocaten|Adviseurs. Ze adviseert daarbij verscheidene organisaties over het op orde stellen van hun privacy zodat ze AVG-compliant zijn. Ze weet wat voor organisaties knelpunten zijn en hoe dit kan worden omgezet tot iets positiefs.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar is kosteloos te volgen in de gehele maand augustus. Schrijf je hier direct kosteloos in om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.